Що таке картка «Універсальна»? ПроБанк

Вартість перерахунку коштів в Ощадбанку становить 0.50 % плюс 3 грн. У терміналах на картки ПриватБанку – 0,2% від суми, мінімум 2 грн.

універсальна картка приватбанку

Безпроцентний кредит – до 55 днів

Можна оформити іменну картку «Універсальна Gold», яка підтримує технологію Visa payWave безконтактної оплати і MasterCard Contactless. Що дасть можливість здійснювати покупки не менше 200 грн, не вводячи PIN-код підпису чека. «Універсальна Gold» – міжнародна платіжна картка Приватбанку, з якої отримуєте обслуговування від персонального банкіра у зручний час. Банки не нараховують пеню або штрафні санкції за кредитами та кредитними картками на час воєнного стану. Що стосується кредитної ставки за користування кредитом, то базова процентна ставка картки “Універсальна” – 3,5%. Для тих, хто любить Україну, банк пропонує безкоштовно картку в кольорах національного прапора.

Приклад розрахунку безвідсоткового терміну

Повна ціна кредиту (або ефективна ставка) Карти Універсальної Голд Приватбанку здається високою, але її можна нівелювати, якщо вміло користуватися корисними функціями картки. Картка Голд від Приватбанк випускається в одній з чотирьох валют, за вибором клієнта.

універсальна картка приватбанку

річних на залишок власних коштів за карткою «Універсальна»

Для безпеки встановіть інтернет-ліміт – суму, більше якої не можна буде витратити з картки протягом календарного місяця. Першого числа кожного місяця ліміт буде оновлюватися, і вам знову буде доступна зазначена сума для оплати. Кредитна картка «Універсальна» від ПриватБанку доступна всім і кожному, за умови наявності громадянства України.

Переваги та недоліки даної кредитної карти в порівнянні з аналогічними картами інших банків

«Універсальну» карту Приват можна оформити в цілях отримання заробітної платні і будь-яких інших платежів (для прикладу, Ви щось продаєте на OLX чи в Інтернет). У карток «Універсальна» MasterCard пільговий період користування кредитом – до 55 днів. Це означає, щоб https://orangetheoryfitness.co.il/ultracash-jak-vzjati-kredit-v-ultrakesh-vhid-v/ не платити проценти, Вам потрібно погасити заборгованість до 25 числа місяця, наступного за тим, у якому Ви скористалися кредитом. Поповнення картки «Універсальна» можна здійснити через мережу терміналів самообслуговування або касу у відділенні Приватбанку.

Золота картка GOLD від Приватбанку: тарифи, способи оформлення універсальної картки Голд

  • На тарифи та умови обслуговування це ніяк не впливає.
  • Клієнти ПриватБанку, Ідея Банку та ПУМБ можуть перерахувати кошти в інші банки за 0.50 % від суми.
  • Залишити заявку на оформлення, можна і через сайт Приватбанку заповнивши анкету (вказується контактний номер телефону).
  • Що б встановити ліміт надамо довідку про доходи, закордонний паспорт, документи, що підтверджують наявність майна, а також виписка по картці іншого банку.
  • Для таких маленьких клієнтів банк пропонує Як зрозуміло, жодних обмежень з оформленням картки не може бути.

Все про кредитну картку ми дізналися від експертів ПриватБанку. Щоб у березні знов не платити жодних процентів, потрібно до 25-го числа внести на картку грн, що були витрачені в лютому. У Приват24 Ви можете самостійно встановити ліміти на використання Ваших карток в Інтернеті або за Комерційний банк кордоном. У будь-якому відділенні банку можна оформити картку «Універсальна» без довідки про доходи за 15 хвилин. Якщо Вам здається, що проценти за використання кредитного ліміту було нараховано в неправильному порядку, зв’яжіться з представниками банку звернувшись в онлайн чат.

  • Так ми можемо вимірювати та покращувати ефективність роботи нашого сайту.
  • Для цього буде потрібно лише паспорт або ID-картка, а також ідентифікаційний код.
  • Мінімальний платіж становить 7% від боргу, але не менше 50 грн і не більше залишку заборгованості на карті.
  • Після перевипуску картки борг за кредитом і доступний залишок залишаться, і ви зможете погашати кредит, як і раніше.
  • Гроші на картці «Універсальна Голд» як особисті, так і кредитні доступні в будь-якій точці світу в будь-який час доби.
  • У той же час Cashback від Бонус Плюс становить до 20%.

Інші кредитні картки банків

По-друге, безоплатний випуск до 6 карток за рік (на випадок втрати). Та будьте уважні – якщо карткою не користуватися протягом 12 місяців, розрахункове обслуговування стає платним – 20 грн/міс. Ви можете поповнити картку в Приват24 за допомогою грошового переказу з іншої вашої картки чи здійснити переказ коштів із картки іншого банку. Поповнити картку готівкою ви можете через https://atelier3m.cz/shvidki-groshi-onlajn-na-kartu-ukraina/ термінали самообслуговування чи каси ПриватБанку. Ви можете поповнити картку в Приват24 за допомогою грошового переказу з іншої Вашої картки чи здійснити переказ коштів з картки іншого банку. Поповнити картку готівкою Ви можете через термінали самообслуговування чи каси ПриватБанку. У разі викрадення або втрати картки необхідно максимально оперативно заблокувати її рахунок.

Заощадження, список 3

До 25 квітня вам необхідно погасити тільки березневий кредит, тобто, 1000 гривень, і відсотки платити не доведеться. Якщо ж ви не встигнете погасити заборгованість у пільговий період, на неї нараховуватиметься процентна ставка в стандартному розмірі. До того ж не варто забувати про щомісячні мінімальні платежі. Стандартна (або базова) процентна ставка по карті «Універсальна» дорівнює 2.5% на місяць від знятої суми. Мінімальний платіж становить 7% від боргу, але не менше 50 грн і не більше залишку заборгованості на карті. Погашати заборгованість слід до 25 числа наступного місяця. Тобто, якщо кредитний ліміт знятий в травні, платіж має бути проведений до 25 червня.

універсальна картка приватбанку

Ще одна перевага це пільговий період, який становить 55 днів. Іншими словами, банк дозволяє користуватися грошима майже два місяці без усяких відсотків.

Відгуки наших клієнтів

А 17 квітня Ви зняли з картки ще грн – цю суму Вам потрібно буде погасити уже до 17 травня. Картка «Універсальна» – платіжна пластикова картка ПриватБанку, яка дає Вам можливість користуватися як власними грошима на картці, так і кредитними коштами банку.

На картці «Універсальна» VISA встановлюється пільговий період користування кредитом – 30 днів від кожної витрати. Оберіть Універсальну Gold, якщо ви плануєте довго користуватися кредитним лімітом для оплати за товари та послуги. Також перевагами картки є допомога персонального банкіра мікрозайм та можливість отримувати знижки до 30 % у понад елітних торгових точок України. Якщо мати позитивний баланс більше 100 грн, то на особисті кошти щомісяця нараховуватиметься дохід в розмірі 10% річних. Ощадбанк бере комісію в розмірі 1.00 % плюс 5 грн, що при переказі 10 тис.

ПриватБанк – платіжні картки 2024: детальні умови, порівняння тарифів

За платіжними картками від Кредобанку, Сенс банку, банку ПУМБ, Райффайзен банку і Ощадбанку Ви можете отримати гроші безплатно в будь-якому банкоматі. В Ощадбанку при перевищенні місячного ліміту за кожну наступну операцію по видачі готівки потрібно буде сплатити комісію, яка становить 1.00 % від суми плюс 5 грн. З карткою «Універсальна Gold» ви можете зручно та без комісій розраховуватися в Інтернеті.

Кредитна картка Приватбанка “Універсальна GOLD” – кредитка міжнародного рівня.

  • Якщо хочете зняти кредитні кошти, відсоток за зняття становить 4% (сума 1000 грн.).
  • Одним з найпопулярнішим банківським продуктом в Україні є карта «Універсальна» від ПриватБанку – дійсно самий універсальний продукт від найбільшого банку України.
  • Зверніть увагу, що власний рахунок в Приватбанку може відкрити навіть ваша дитина, яка для прикладу є школярем.
  • Це та ж картка «Універсальна», тільки з красивим патріотичним дизайном.

За замовчуванням вашу картку відкрито для розрахунків в Інтернеті на суму до грн на місяць. Ви можете закрити або знову відкрити картку для оплати в Інтернеті через Приват24.

Можливість участі в програмі «Бонус Плюс», завдяки якій частину витрачених грошей повертається на Бонусний рахунок. Бонусами повертається до 30% від вартості покупки, залежно від магазину, де робили покупку, як і в пенсійної картці. Витрачати заощадження можна в магазинах партнерах програми. Пеню списують в момент списання відсотків з карткового рахунку, а от штраф оплачується окремо і в першу чергу. У підсумку, при внесенні будь-якого платежу спочатку списується пеня, потім відсотки і лише наприкінці – безпосередньо заборгованість. Точну суму дізнавайтеся у співробітників Приватбанку. Карту “Універсальна” можна спокійно отримати “провсяк випадок”, так як її оформлення та обслуговування не коштуватиме вам ні копійки.

універсальна картка приватбанку

Оштрафувати вас вийде лише на 30-й день, тобто, строго по закінченню місяця, але за 10 днів до нарахування штрафу, ви отримаєте SMS про навислу загрозу. Встигнувши погасити заборгованість в ці 10 днів, ви уникнете штрафних санкцій. Плюс до вищеперелічених неприємностей додається пеня, що нараховується щодня. Розраховується вона за принципом 2.5% використаного ліміта/30 доби +50 гривень. Якщо ж оплата не була проведена протягом двох місяців і більше, то 50 гривень перетворюються в 100, і така пеня нараховується за кожний випадок виникнення прострочення. Щоб дізнатися докладніше про штрафні санкції, що застосовуються конкретно до вашої карти, достатньо звернутися у відділення Приватбанку або зателефонувати на «гарячу лінію».

  • За допомогою Універсальної картки від ПриватБанку можна вносити комунальні платежі прямо в мобільному додатку.
  • Найменш вигідно знімати кошти за картками від Сенс банк (безплатно – 2 рази на місяць).
  • Код CVV можна знайти на зворотному боці картки – це останні 3 цифри із семизначного числа поряд із місцем для підпису, які, як правило, візуально відділено від усього числа.

Найчастіше це відбувається відразу після оформлення та активації картки. Комісія під час здійснення quasi-cash-транзакцій така сама, як за зняття кредитних коштів за карткою «Універсальна», «Універсальна Gold».

Кредитний ліміт встановлюється тільки для карт в гривнях. Вартість оформлення безкоштовна для карток зі стандартним дизайном і складе 100 гривень для персоналізованого пластика. Вартість перерахунку коштів у Райффайзен банку становить 1.00 % плюс 5 грн.

В процесі оформлення карти, вам буде виданий договір, умови якого потрібно уважно прочитати та ознайомитись, а після цього підписати документ. Якщо виникло прострочення більш, ніж на місяць, то банк може нарахувати штраф 500 гривень і 5% від неповерненого ліміту.