Skichalets chalet Staf

Skichalets.nl zoekt Nederlandse & Belgische chaletstaf

 

Voor winterseizoen 2016-2017 zoekt Skichalets.nl weer chaletstaf. Is gastvriendelijkheid op je lijf geschreven? Sta je elke dag op met een glimlach? Is humor je tweede natuur? Ben je een echte aanpakker? Vraag dan het sollicitatieformulier aan om te reageren op de vacature voor het werk als chaletstaf in de Alpen.

 

[masterslider id=”4″]

 

Een aantal maanden werken in een top wintersportgebied waarbij er naast werken uiteraard ook tijd is voor skiën en snowboarden? Dat kan bij Skichalets.nl. Ben je alleen of met z’n tweeën. De minimale leeftijdsgrens om te solliciteren is 21 jaar. Als 55-plusser ben je ook meer dan welkom. Kan je lekker koken en is dit je passie of wil je werkzaam zijn in een skichalet waar je als chaletstaf niet hoeft te koken, ga dit winterse avontuur aan en wordt chaletstaf. Ook al ben je geen wintersportfanaat en ben je nog nooit op wintersport gweest, dan nog ben je van harte welkom. Je kunt ook tijdens het gehele winterseizoen op deze vacature solliciteren. Er zijn namelijk altijd medewerkers die door bepaalde omstandigheden het werk beëindigen.

 

 

 

Skichalets.nl verhuurt catered skichalets in de grote en sneeuwzekere wintersportgebieden van Oostenrijk, Frankrijk, Zwitserland & Italië. Voor het winterseizoen hebben wij weer plaats voor representatieve en professionele chaletstaf. Mensen die zelfstandig een skichalet in de Alpen willen runnen. Dit voor het gehele winterseizoen (indicatief: vanaf midden december tot midden april) of slechts enkele weken. Indien je alleen een skichalet wilt runnen, moet je denken aan een skichalet ter grootte van ± 7 tot 9 gasten. Daar onze gasten in een catered skichalet verblijven in combinatie met een complete verzorging op basis van halfpension bestaan de taken ondermeer uit: het dagelijks verzorgen van een uitgebreid ontbijt, zorg dragen voor de huishoudelijke taken, schoonmaakwerkzaamheden, doen van inkopen en administratie, host/hostess-functie, waaronder het verstrekken van informatie over en het eventueel regelen van skipassen/skimateriaal/skischool voor onze klanten én tevens vraagbaak voor allerhande zaken. Je bent als het ware eigenaar van je eigen skichalet, een echte uitdaging waar je veel ervaring mee opdoet.

 

 

 

Tevens vind je het leuk om op een creatieve wijze en met uiterste zorg voor 6 dagen per week (1 avond geen diner) een driegangendiner voor onze gasten op tafel te toveren. Dus ben je een goede kok of iemand die goed kan koken of koken als hobby heeft, dan is deze baan echt iets voor jou. Ben je geen goede kok dan zijn er ook skichalets waar je niet hoeft te koken.

Flexibel, zelfstandig, gastvrij, servicegericht, goed kunnen aanpakken en een vriendelijke persoonlijkheid… dat zijn de trefwoorden voor deze job. Beheersing van de Engelse taal. Frans en Duits zijn een pré.

 

Is wintersport jouw passie en spreek dit werk je aan, met partner, vriend/vriendin òf alleen, aarzel niet en neem contact met ons op. Wil je uitgebreidere informatie over de werkzaamheden en de verdiensten en/of het sollicitatieformulier neem dan contact op met 0182 634 523
of via chaletstaf@skichalets.nl.