Welke opleiding heb je nodig om in Oostenrijk les te mogen geven.

Skileraar of snowboard-ANWÄRTER

U krijgt een opleiding in de belangrijkste module Alpine skiën en een introductie op het gebied van snowboarden en de nieuwste trend sport.
Andere belangrijke onderdelen van het educatieve juiste omgang met kinderen en veiligheids- instructies.

Met deze opleiding mag je alleen op pistes lesgeven en niet daarbuiten.

Hij bestaat uit een theoretisch en praktijkdeel en wordt afgesloten met een examen.

Deze opleiding is minimaal nodig om te kunnen werken bij een Skischool in Oostenrijk.

met deze opleiding kan je kinderen en volwassenen tot ligt gevorderd lesgeven.

 

LANDESSKILEHRER
De training in de belangrijkste module Alpine skiën is verder geperfectioneerd. U krijgt bijscholing krijgen in Snowboard, in telemarken, in de huidige trend sport als in de sneeuw sport zonder handicap. Een essentieel onderdeel is een opleiding in alle gebieden van de Alpen veiligheid.
Tijdens deze opleiding krijg je ook een introductie in Lawine kunde en je moet binnen een bepaalde tijd een reuzenslalom af kunnen leggen.

deze opleiding bestaat uit 2 modules landes 1 en landes 2 beide duren ze 10 dagen.

 

 

DIPLOMA skileraar / IN DIPLOM-SKILEHRER
Naar aanleiding van het land van de skileraar opleiding en de succesvolle afronding van een proeve van bekwaamheid, zult u nog een diploma ontvangen als een ski / sneeuw sport instructeur / in in de belangrijkste module Alpine skiën, snowboarden / langlaufen / telemarken op het hoogste internationale niveau. Een deel van de training is de “Euro Test” en de uitgebreide alpine training (“Euro-Security”). Je perfectioneren je opleiding in de belangrijkste module ski, snowboard / cross-country skiën en de huidige trend sport en het hele scala van alpine veiligheid.

 

 

 

SKIFÜHRER/IN

Als aanvulling op het diploma – skileraren is beschikbaar na een succesvol toelatingsexamen open het Curriculum voor ski-gidsen, de besturen van personen in verband met skiën machtigen en geperfectioneerd de studie van de alpine veiligheid.